Persondata politik (Privacy Policy)





Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Når du klikker dig ind på Talentbird.dk, indsamler Talentbird IVS oplysninger om dig som person. Nedenfor kan du læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Du skal være opmærksom på at du accepterer vores retningslinjer, når du besøger Talentbird.dk.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondata politik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet.

Hvilken information indsamler vi om dig?
Den information vi indsamler om dig kan deles i to kategorier:

  1. 1. Oplysninger vi kan henføre til dig som person
  2. 2. Ikke-personlige oplysninger

1. Personhenførbare oplysninger

Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at registrere dig, købe en vare eller deltage i en undersøgelse.


Alle er velkomne til at besøge Talentbird.dk, men for at få det fulde udbytte af alle funktioner og tilbud er det i en række situationer nødvendigt at du identificerer dig.

1.1 Informationsmails

For at kunne modtage informationsmails fra Talentbird.dk er det nødvendigt, at du oplyser din e-mail adresse – ellers kan vi ikke sende dem til dig.

1.2 Login funktion

Vi beder dig om at identificere dig, hvis du ønsker at logge ind på Talentbird.dk. Dette er en nødvendighed for at vores service kan fungere. Vi modtager i denne forbindelse minimum følgende informationer: E-mail, brugernavn.

1.3 Spørgeskemaer

For at vide mere om vores brugere gennemfører vi indimellem spørgeskemaundersøgelser på Talentbird.dk Det er forskelligt hvad der bliver spurgt om i disse undersøgelser, men du kan altid vælge at deltage uden at oplyse hvem du er – ligesom det er helt frivilligt om du vil svare på spørgsmålene. Dit besøg på Talentbird.dk eller dine muligheder på Talentbird.dk afhænger ikke af om du deltager i undersøgelserne eller ej, men da vi gennemfører undersøgelserne for at forbedre brugeroplevelsen eller blive bedre til at lave Talentbird.dk sætter vi pris på din deltagelse.


Du bør aldrig svare på undersøgelser på Talentbird.dk, der ikke har en tydelig og kendt afsender.

2. Ikke personlige oplysninger

På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på Talentbird.dk . Ingen af disse oplysninger er det muligt at spore til dig som person, men alene til den computer, hvorfra du har opnået adgang.



2.1 Cookies

På Talentbird.dk benytter vi cookies til at gøre din oplevelse på Talentbird.dk bedre.

En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser og som kan læses af enten Talentbird.dk eller en af vores partnere.

En cookie indeholder information såsom en indkøbskurv, interne serverdata eller andre data brugt af vores server. Cookies er ikke programmer, der kører på din maskine, men små stumper tekstdata, der sendes frem og tilbage til og fra din computer. Cookies er hverken spyware eller virus.

Vi skelner mellem om cookien forsvinder, når du lukker din browser (sessions-cookies) eller om de bliver gemt på din computer (blivende cookies).

Ligeledes skelne vi mellem om cookien har Talentbird.dk som afsender (første parts cookies) eller en af vores partnere – typisk annoncører - som afsender (tredje parts cookies).

Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.


Vi sætter kun blivende cookies for at kunne gøre dit besøg på Talentbird.dk så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores sites, visning af annoncer, levering af varer og services og i forbindelse med brugergenereret indhold.

Sessions-cookies forsvinder når du forlader vores domæne, fx Talentbird.dk.



3.0 Samarbejdspartnere

Når du besøger Talentbird.dk, samt opretter dig som bruger godkender du også vores samarbejdspartners produkter. Vores samarbejdspartner indbefatter i øjeblikket:

Google
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View
CA 94043, USA

Facebook
1601 S California Ave
Palo Alto, California
94304, USA

I forbindelse med brugen af ovennævnte systemer anvendes cookies.

Følgende samarbejdspartnere sælger eller videregivere vi oplysninger til, hvis den pågældende tjeneste benyttes:
Bemærk, at listen over samarbejdspartnere opdateres løbende. For yderligere oplysninger om samarbejdspartnere, kan info@talentbird.dk kontaktes.



4.0 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Ifølge 'Persondataloven' skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun et mindre og relevant udvalg af Talentbird IVSs medarbejdere adgang til registrerede brugerdata på Talentbird.dk.

Talentbird IVS videregiver eller sælger under ingen omstændigheder dine personlige oplysninger til tredjepart.

Vi kan dog ikke garantere fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Andre kan uberettiget tiltvinge sig adgang til beskyttede data, når data sendes og opbevares elektronisk. Så selv om vi forsøger at beskytte oplysningerne bedst muligt, kan vi ikke garantere for sikkerheden af de afgivne oplysninger. Du sender derfor dine data på eget ansvar.


5.0 Din accept

Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger Talentbird.dk.

6.0 Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte Talentbird IVS på nilaus@talentbird.dk eller på telefon +45 28116820.