Rekrutterings shortlists. Automatiseret

icon_clock

Struktur 24/7

Talentbird skaber struktur på et ellers kaotisk rekrutteringsmarked og sørger for, at du har de perfekte, jobsøgende talenter for netop din virksomhed lige ved hånden 24/7.
icon_briefcase

Bedste talenter

Talentbird er som det eneste værktøj, skræddersyet til også at tiltrække talenter der allerede er i job. På den måde sikrer du din virksomhed hele feltet af de mest lukrative talenter med de rette kompetencer.
icon_wallet

Glem spildtid

Med Talentbird skærer du alt spildtiden fra og sparer penge på bundlinjen sammenlignet med nuværende metoder. Så kan du i stedet koncentrere dig om din forretning..

Rekrutteringsproces

Sådan ser Talentbird ud

Effektiv søgning

Vi har samlet de mest lukrative talenter på markedet for lige netop jeres virksomhed på et givent tidspunkt. Struktureret dem for jer, så I på et øjeblik kan finde de bedste indenfor deres felt, med det helt rette miks af kompetencer, erfaring og præferencer til fx løn osv.
1
2
3
icon_diagram

Overskuelighed

Talentbird giver dig et unikt indblik i talenternes kompetencer, resultater og personlighed, og et overblik der gør det lettere end nogensinde før, at sammenligne dem med hinanden.
icon_swissknife

Kompetencer

Alle Talentbirds kandidater har på forhånd defineret deres kerne-kompetencer. På den måde sikres det, at du altid finder de talenter der er skarpest indenfor netop dine behov.
icon_bullseye

Rette match!

Talentbirds søgning er vores spidskompetence, som vi har brugt mange år på at udvikle. Den sikrer din virksomhed knivskarpe resultater, kun med talenter der har de helt rette kompetencer og jobpræferencer.
Kommer snart

Fem-faktor personlighedsmatch

Verdens mest anerkendte personlighedstest, Fem-faktor modellen, implementeret direkte i dit shortlist resultat.

På den måde sikres du en kandidat shortlist med kandidater du på forhånd ved også besidder det helt rette miks af personlige kompetencer til at blive en del af dit team.

Når jeg skal have nye kandidater eller udvide mit felt af potentielle medarbejdere er det vigtigt for mig, at jeg kan være med til at styre processen, frem for de traditionelle kanaler, hvor jeg er sat lidt uden for indflydelse og skal bruge tid på mange forkerte match. Talentbird rammer plet på flere fronter, der for mig, giver en bredere medindflydelse i processen og et tidsbesparende forløb. Prisen skal ikke være afgørende for mit valg vedr. medarbejder, men det er betryggende at vi kun betaler for relevante kandidater kontra de traditionelle kanaler, hvor vi betaler meget for en tungere proces og svingende kvalitet. Ovenstående gør at jeg naturligvis vil fortsætte mit samarbejde med Talentbird, og glæder mig til at følge mulighederne fremover.
Jeg bruger Talentbird, fordi jeg har fundet ud af, at kandidaterne på forhånd har vist interesse for at arbejde med salg i Post Danmark. Det betyder, at jeg får et meget præcist felt af kandidater at vælge imellem, når jeg har skåret til med de kompetencer, som jeg ønsker, at kandidaterne skal besidde i forhold til stillingen – Jeg kan varmt anbefale Talentbird.
karcher logo
Hos Kärcher havde vi i et stykke tid forsøgt at rekruttere til stillingen ”Grafiker / Marketingkoordinator” bl.a. med jobopslag.
Vi fik rigtig mange ansøgere, men det var en udfordring at gennemgå dem alle og finde de kandidater, der havde den rette kombination af kompetencer for både de grafiske opgaver og marketingfunktioner.

Sammen med Talentbird fandt vi frem til nogle gode kandidater, der passede til vores profil, og efter samtalerne besluttede os for, at det var en kandidat fra Talentbird, der matchede vores krav bedst.

Tak for hjælpen til Talentbird!

Charlotte Bang - Salgschef, Kärcher

Book uforpligtende gennemgang

Vi vil meget gerne vise dig hvad det er vi har gang i og byder gerne til en uforpligtende demo af Talentbird
hvis dette er af interesse for jer.